facebook

Росію зітруть з лиця землі, її більше не буде: астролог склав історичний прогноз

Росію зітруть з лиця землі, її більше не буде: астролог склав історичний прогноз

Пише - джерело.

Напередодні Нового року хочеться вірити в диво – щоб війна чудовим чином виявилася страшним сном, з якого нарешті вдалося прокинутися.

Війна додала у життя кожного величезну дозу гіркоти, ненависті та болю. І після “2-3 тижнів” стало очевидним, що справа не обмежиться кількома місяцями, адже ЗСУ – це живі люди, і живі люди знаходяться на окупованих територіях, і потрібно багато часу, щоб нарешті очистити землю від тих, хто вирішив забрати у нас нашу свободу.

Власне, наступний рік, за всіма прогнозами, обіцяє нам велику перемогу, про що все частіше говорять як військові експерти, так і астрологи. Докладніше про те, що чекає світ у 2023 році інформує Главред, посилаючись на інтерв’ю з астрологом Владом Россом.

Повідомляється, що у 2023 році відбудеться перехід Плутона на знак Водолій. Плутон – повільна планета, вона залишить знак Козерога після 15 років перебування у ньому. Ця важлива астрологічна подія відкриває нову сторінку в історії, і 2023-й стане роком переходу до нового і поки що незвіданого.

Читайте також:  “Питання виживання нації”: Українських студентів можуть мобілізувати до ЗСУ

Влад Росс вважає, що Путон у Водолії ознаменує початок руйнування тоталітарних режимів. Також, Плутон пов’язують з енергією, а отже, нафта і газ зживуть себе як основні ресурси на Землі. Зрозуміло, це вдарить по ряду держав, зокрема по Росії.

“Завдяки повільній планеті Плутон, який наближається до Водолія, з’явиться новий енергоресурс, в результаті всі країни-бензоколонки підуть у небуття”, – розповів Росс.

Разом з тим, відбудеться перебудова і трансформація в багатьох країнах, і росія не ввійде до їхнього списку. А отже, їй гарантовано занепад, політичні та соціальні проблеми.

“Перехід Плутона на знак Водолія означає великі структурні зміни в найближчі 15-20 років. Багато прогнозистів говорять, що за найближчі 20 років світ зміниться набагато більше, ніж за останні сто років. Швидкість змін буде просто приголомшливою. Все змінюватиметься несподіваним чином, оскільки Водолій – це знак інновацій, революцій, всього нового та оригінального. А його поєднання з потужним Плутоном може вказувати на зміни, які ми навряд чи зможемо собі уявити. Особливо зміни можуть стосуватися сфери науки, техніки, технологій, інтернету”, – прогнозує Росс.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: