facebook

росіяни молитимуться про порятунок: США передадуть Україні “розумні бомби”. Вони самі все вирішать

Адміністрація американського президента Джо Байдена має намір відправити в Україну системи, які допоможуть переламати хід війни.

Пише - джерело.

Про це інформує сайт Факти та коментарі, посилаючись на матеріал Washington Post.

Уточнюється, що йдеться про специфічне електронне обладнання, яке здатне перетворити некеровані авіаційні боєприпаси на “розумні бомби”.

Повідомляється, що ці системи допоможуть з високим ступенем точності вражати російські військові позиції. Ці комплекти можуть бути встановлені на різні види озброєння, створюючи те, що Пентагон називає JDAM (загальні боєприпаси прямої поразки). Американські військові використовують цю технологію у бомбах вагою до 1000 кг.

Читайте також:  "Без виведення росіян з окупованих територій": Африка запропонує Україні "мирний план"

Якщо Байден дозволить поставити JDAM в Україну, це стане значним кроком Вашингтона у військовій допомозі нашій країні. Це допоможе вражати віддалені цілі накопичення особового складу та склади російських озброєнь. Джейк Салліван, який є радником Білого дому з питань національної безпеки, зазначив, що Байден зосередився на «придушенні будь-яких спроб росії» отримати перевагу в цій війні, а отже, зброя надходитиме далі, можливо, навіть в інших масштабах, ніж до цього.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: