facebook

Росія вже незабаром спробує захопити третину території України, – прем’єр Польщі

Росія хоче зміцнити свою позицію на переговорах з Україною. Для цього ворог може “доволі скоро” спробувати захопити третину території нашої держави.

Пише - джерело.

Таку думку висловив польський прем’єр-міністр Матуеш Моравецький. Він відзначив, що станом на кінець березня російські війська перегруповуються.

Загарбники хочуть посилити свою позицію на переговорах
На думку політика, вже найближчим часом російські окупанти спробують оточнити українські сили, зокрема – у районі Донбасу. Мовляв, вони хотіли б захопити третину території нашої держави, аби потім мати можливість вести подальші переговори “з дуже сильної позиції”.

Потрібні довгострокові санкції проти Росії, – Моравецький
Моравецький наголосив, що у Москві були готові до певних обмежень, але от довгострокових санкцій там бояться, тож потрібно продовжувати тиск. “Ми виступаємо за конфіскацію їхніх активів й робимо все можливе, щоб припинити купувати російську нафту та газ”, – зазначив він.

Читайте також:  Навчання під час війни: стало відомо, коли школярі підуть на канікули

Польський прем’єр закликав негайно допомогти українцям
Посадовець закликав Захід негайно збільшити постачання військової допомоги Україні, поки наші захисники “б’ються як леви”. Він закликав США діяти швидко, оскільки Україна бореться за загальнолюдські цінності. “Наші дні – це їхні години, наші тижні – їхні дні”, – підкреслив прем’єр.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: