facebook

Росія вигадала ще один аргумент для нападу на Україну (ФОТО)

Все новими фейковими історіями обростає російська пропаганда. Так, у РФ заявили, що своїм нападом на Україну нібито зірвали “широкомасштабний наступ ударних угруповань військ України” на псевдореспубліки “ЛДНР”.

Пише - джерело.

Про це розповідає “Українська правда” із посиланням на російське пропагандистське видання “РИА Новини”.
Зазначається, що Міноборони РФ поширило документ, у якому міститься наказ про початок наступальної операції на псевдореспубліки з сторони України. А Росія здійснивши спецоперацію та військове вторгнення в Україну, зупинила дії українських військових.

Дослівно РИА Новости: “Проведена російськими військовими спецоперація попередила і зірвала широкомасштабний наступ ударних угруповань військ України на “ЛНР” та “ДНР”, заявили в Міноборони РФ”.

Читайте також:  Давали небезпечні завдання: у Рівному підлітка ледь не довели до самогубства

Проте фейковість таких заяв легко перевірити, адже вже на першій сторінці так званого “документу” написано “Із Києва” – на українських документах так не пишуть. А отже документ, який поширюють у російських ЗМІ – фальшивка.

У Міноборони РФ також заявили, що “з’єднання українських військ, які планувалося використати на Донбасі, натаскувалися американськими та британськими інструкторами у Львові”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: