facebook

“Росія лусне, як стиглий херсонський кавун”: Данілов розкрив сценарій неминучого розпаду РФ

Секретар РНБО підкреслив, що РФ – колоніальна країна, яка не зможе існувати в нинішньому вигляді. Такі зміни відбудуться за будь-яких обставин.

Пише - джерело.

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов прогнозує, що країна-агресорка Росія незабаром припинить своє існування в нинішніх межах. Він підкреслив, що найближчим часом відбудеться розвал РФ і на її території сформуються вільна Ічкерія, Татарстан та Дагестан. Про це Данілов розповів в ефірі телемарафону, пише ТСН.ua.

Так, Данілов провів аналогію із подіями 1991 року, коли представники деяких держав говорили, що Україна не може існувати самостійно.

“Це був виступ президента Буша 1 серпня 1991 року, і через 18 днів луснув СРСР, як стиглий херсонський кавун. Те саме буде і з Росією. Це буде обов’язково. Вона стане набагато меншою і, можливо, тоді в неї з’явиться якийсь розум”, – сказав секретар РНБО.

Читайте також:  Усі були шоковані: жінка замовила стриптизера до будинку для літніх людей з нагоди свого 102-річчя

Данілов також підкреслив, що Росія – колоніальна країна, яка не зможе існувати в нинішньому вигляді. За його словами, такі зміни відбудуться за будь-яких обставин.

“Буде вільна Ічкерія, Татарстан, Дагестан – все це буде найближчим часом, і до цього треба готуватися і не вдавати, що якщо у них є ядерна зброя, то цього не станеться”, – додав Данілов.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: