facebook

Росія готується до нової атаки на Україну, але це необов’язково масований ракетний обстріл, – Гуменюк

Країна-агресор Росія, ймовірно, готується до нової атаки на міста й села України. Але це необов’язково може бути масований ракетний обстріл.

Пише - джерело.

Росія готується до нової атаки на Україну, але це необов'язково масований ракетний обстріл, – Гуменюк

Про це попередила керівниця пресцентру Сил оборони ОК “Південь” капітан першого рангу Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону. За її словами, попри певну паузу, питання готовності окупантів до ударів не знято (щоб переглянути відео, доскрольте новину до кінця).

“Необов’язково чекати масованої ракетної атаки. Цілком можливо, що це буде якийсь маневр силами та засобами – поєднання ракетної, дронової небезпеки”, – зазначила вона.

Гуменюк нагадала, що Росія отримала нову партію іранських дронів-камікадзе. І їхнє активне використання у війні проти України може свідчити про нову комбіновану тактику.

Читайте також:  ”У неї не було голови”. При спробі вибратися з Чернігова, на очах у матері вбили її 12-річну доньку

Крім того, окупанти маневрують у Чорному морі, утримуючи на бойовому чергуванні ракетоносії. Нині їх там три – один надводний і два підводні із загальним залпом 16 ракет “типу “Калібр”.

Представниця ОК “Південь” припустила, що держава-терорист і її війська, очевидно, планують зіпсувати українцям свята.

“Треба бути до цього готовими, налаштованими, усвідомлювати ситуацію. І пам’ятати, що Сили оборони зі свого боку зроблять усе, щоб максимально ефективно завадити ворогу в цьому”, – зазначила Гуменюк.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: