facebook

росія готує масивний наступ, щоб було чим звітувати на річницю війни: чи буде він з Білорусі?

росія готує масивний наступ, щоб було чим звітувати на річницю війни: чи буде він з Білорусі?

Пише - джерело.

росія може спробувати здійснити свій останній ривок на річницю повномасштабного вторгнення або ж вже у березні. Україна щодня готується до можливого наступу.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв’ю “Суспільному”, пише ТСН.

“Це може бути річниця. Для них ці дати є чомусь сакральними речами. Це може бути й в березні. Ми маємо готуватись до таких подій кожного дня й ми готуємось”, – пояснив Данілов.

Секретар РНБО додав, що президент України Володимир Зеленський щодня спілкується зі своїми іноземними колегами, обговорюючи з ними зброю, яку вони можуть надати ЗСУ.

“Перше питання з якого починається розмова та якою закінчується, це зброя”, – відзначив Данілов.

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі “24 каналу” додав, що окупанти дуже часто розповсюджують дезінформацію.

Читайте також:  “Спека починається по всій лінії фронту”: Подоляк заявив про наступ ЗСУ на всіх напрямках

“Ворог готує різні сценарії. І частково займається, зокрема, дезінформацією, роблячи вкидання через різні інструменти тих чи інших напрямків, щоб дезорієнтувати нас. Від дуже “екзотичних”, як, наприклад, десант на Одесу. Тому що станом зараз це виглядає суїцидальним напрямком для ворога. Проте ми бачили й інші їхні суїцидальні дії”, – сказав Юсов.

Що стосується небезпеки зі сторони Білорусі, представник ГУР запевнив, що станом на цей час загрози вторгнення немає.

“Але це також ризик, на який ми маємо звертати увагу”, – зазначив він.

Юсов наголосив, що путін не відмовився від своєї стратегічної цілі – “геноцидної війни, знищення українського народу й держави”.

“Це означає, що нам потрібно більше підтримки, більше зброї, більше санкцій. І, безумовно, готуватися до подальшої деокупації українських територій, перемоги та звільнення України від загарбників. Повірте, всі ці сценарії Україна відпрацьовує”, – підсумував представник Головного управління розвідки.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: