facebook

Російський флот тікає з окупованого Криму – ISW

Росія почала перебазовувати Чорноморський флот на континент із двох причин.

Пише - джерело.

Російські військові вже починають тікати з окупованого півострова Крим. Попри те, що кілька десантних кораблів все ще курсують у Чорному морі, російський флот почали переміщати до порту Новоросійська.

Про це пише американський Інститут вивчення війни (ISW).

Голова Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталя Гуменюк заявила, що російський флот почав перекидати центри матеріально-технічного забезпечення до Росії. Російські війська також вирушають до Краснодарського краю.

Аналітики ISW пояснили, що Росія почала перебазовувати Чорноморський флот на континент із двох причин — перша з них повʼязана з логістичними проблемами, а друга з нестачею боєприпасів.

Окремі кораблі заходять до порту Севастополя та курсують Чорним морем, проте загальний флот вже почали переміщувати до Новоросійська.

Читайте також:  Астролог назвав точну дату, коли ЗСУ “розірвуть” окупантів

Також окупанти зіткнулися із проблемами через постійні атаки на логістичні центри та транспортні вузли на окупованих територіях півдня України. У російського диктатора Путіна це викликає “підвищену тривогу щодо безпеки”.

Нагадаємо, раніше заступник постійного представника президента України в Автономній Республіці Крим Денис Чистіков заявив, що підрив Каховської гідроелектростанції та брехня окупаційної “влади” Криму, що кримчанам нібито вистачить питної води, свідчать про те, що РФ не сподівається утримати півострів.

Крім того, ми раніше інформували, що ФСБ РФ збирається реалізувати комплекс заздалегідь спланованих заходів для вивезення українських дітей із тимчасово окупованих територій і прикордонних з Росією регіонів до Криму.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: