facebook

“Різдвяне перемир’я”: Путін наказав Шойгу припинити вогонь в Україні

У Кремлі звернулися до української сторони із закликом також оголосити режим припинення вогню на різдвяні свята.

Пише - джерело.

Російський диктатор Володимир Путін віддав наказ міністру оборони РФ Сергію Шойгу про припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні на Різдво.

Про це повідомляє пресслужба Кремля.

“Путін доручив Шойгу запровадити з 12.00 6 січня до 24.00 7 січня режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні”, – пишуть кремлівські пропагандисти.

Окрім того, у Кремлі звернулися до української сторони із закликом також оголосити режим припинення вогню, щоб нібито “дати можливість громадянам відвідати різдвяні служби”.

Читайте також:  Страшна звістка сколихнула українців. Тільки вийшла заміж: На фронті загинула 21-річна Тетяна Мациєвська, яку називали Настею

Зауважимо, 5 січня президент Туреччини Реджеп Ердоган провів телефонні переговори із російським диктатором Володимиром Путін, під час яких турецький лідер запропонував Путіну “односторонньо припинити вогонь” в Україні. Також вони ситуацію в Сирію та турецько-російські відносини.

Перед цим прихильник Путіна патріарх Кирило цинічно закликав Україну до “перемир’я” на Різдво. У своїй так званій заяві він не назвав війну в Україні війною, а заявив про “міжусобний конфлікт”.

У Зеленського відреагували на цинічну заяву. Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк назвав “пропагандою та пасткою” заклик російського патріарха Кирила до нібито “різдвяного перемир’я”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: