facebook

РФ змінила основну тактику у війні і готує новий наступ: Жданов пояснив план Путіна

Поки готується великий наступ, окупанти намагаються виснажити українців постійними атаками, для цього здійснюють обстріли вночі.

Пише - джерело.

Російський диктатор Володимир Путін змінив тактику ведення війни проти України. Він готує мобілізованих окупантів до нового великого наступу, а тим часом через нестачу високоточних ракет намагається виснажити українців атаками дронами-камікадзе і старими ракетами.

Поки що головною метою загарбників є морально втомити суспільство. Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов в інтерв’ю “Обозревателю”.

“Дрони літають усю ніч, а значить населення всю ніч не спить і перебуває в бомбосховищах, а вранці на роботу. Це ж величезне напруження – там бахнуло, там щось впало… А якщо з дітьми? Скільки людей так витримає? За задумом ворога, має бути якнайбільше жертв серед цивільного населення”, – зазначає Жданов.

Читайте також:  В Україні одна з областей перевиконала мобілізаційний план: військком розповів подробиці

На думку експерта, тактика “виснаження”, яку використовують окупанти, може стати у них основною у війні. А так як в РФ не вистачає високоточних ракет, вони битимуть по території України ракетами старого зразка і дронами-камікадзе.

Тактика на полі бою в окупантів також змінилася. Путін хоче здійснити новий великий наступ, тому готує до нього своє військо.

Жданов зазначає, що окупанти обирають найкращих із мобілізованих за станом здоров’я та рівнем підготовки, щоб кинути їх у новий наступ. Для наступальних дій формуються посилені роти по 160 осіб.

Раніше Селезньов зазначав, що ворожа армія змушена змінювати тактику на фронті через брак артилерійських снарядів. Окупанти використовують замість артилерії інші засоби, щоб обстрілювати позиції українських військ.

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: