facebook

Путін знову заговорив про переговори: аналітики розкрили задум диктатора

Диктатор не відмовився від свої планів, кажуть експерти.

Пише - джерело.

Кремль відновив інформаційну кампанію з метою спонукати Київ до переговорів на вигідних для Росії умовах.

Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

“26 травня у Москві заявили, що президент РФ Володимир Путін у телефонній розмові з президентом Бразилії Луїсом Інасіо Лулою да Сілвою висловив відкритість російської сторони до діалогу на політико-дипломатичному треку, який досі “блокується” Україною та західними спонсорами Києва”, ‒ йдеться у повідомленні.

Кремль, ймовірно, намагається посилити свої неправдиві заяви про готовність до переговорів з Україною. Особливо це було помітно на тлі прибуття 26 травня до Москви спеціального представника Китаю у справах Євразії Лі Хуея для обговорення мирного врегулювання війни шляхом переговорів.

Читайте також:  Нова масована атака: маг назвав найнебезпечніший день на цьому тижні

“Водночас заяви Путіна не свідчать про те, що РФ зацікавлена у переговорах. Кремль не створив жодних серйозних підстав для них і не відмовився від своїх максималістських цілей в Україні – примусити уряд до капітуляції”, ‒ вважають аналітики.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський виключив можливості мирних переговорів із російським диктатором Володимиром Путіним. За його словами, до 24 лютого Офіс президента зробив багато запитів до Кремля, але звідти не було відповідей.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: