facebook

Путін встановив для командування РФ нові терміни “перемоги” на війні в Україні – Геращенко

Путін встановив для командування РФ нові терміни “перемоги” на війні в Україні – Геращенко

Пише - джерело.

Президент РФ і військовий злочинець за сумісництвом хоче встигнути до параду на 9 травня, але нічого не вийде.

Путін розраховував захопити Україну за три дні. Це підтвердили і західні військові експерти, і документи ворогів, і доповіді полонених росіян. Однак плани президента РФ розбилися об мужню і професійну оборону ЗСУ. Тепер Путін встановив для командування армією РФ нові терміни “перемоги”. Глава Російської Федерації наказав досягти поставлених завдань з 21 квітня по 7 травня.

Відповідною інформацією поділився радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у своєму Telegram-каналі: “21 березня Путін у режимі відеоконференції провів нараду з Патрушевим, Шойгу, Герасимовим і Бортниковим. Під час обговорення поточної ситуації на фронті мова зайшла про втрати російських військ, і Герасимов охарактеризував втрати як “істотні”. Путін перебив Герасимова і продовжив, сказавши, що це допустимі втрати, і це ніщо в порівнянні з тими цілями, які будуть досягнуті після перемоги”.

Читайте також:  "Криваві ріки на осінньому пляжі": розшукують нелюдів, що вчинили розправу над невинною касиркою (ВІДЕО, 18+)

“Нові терміни “перемоги” Путін обмежив 21 квітня — 7 травня, саме до цих дат він планує примусити українське керівництво підписати угоду, яку можна буде представити як капітуляцію і провести на 9 травня парад перемоги”, — продовжив Антон Геращенко.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: