facebook

Путін смeртельнo хворий, залишилося недовго: Екстрасенси озвучили реальний діагноз

На смерть глави країни-агресора чекають не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Пише - джерело.

Смерть Володимира Путіна – подія, на яку чекає весь світ. Кажуть, вона вже не за горами, оскільки диктатор тяжко хворий. Розповідаємо, які у нього діагнози і що пророкують люди з надздібностями головному терористові всього світу.

Макс Гордєєв
Екстрасенс, чиї прогнози щодо війни регулярно збуваються, каже, що розклад на Путіна на картах Таро видає смерть. Гордєєв запевняє, що диктатор помре своєю смертю.

“Його смерть вже близько”, – запевнив астролог.

Влад Росс
Екстрасенс Влад Росс дає більш точну картину реального стану Володимира Путіна. Так, за даними експерта, у кремлівського лідера – остання стадія онкології.

“Метастази вже пішли не тільки з кишечника, де у нього почався рак, але і зачепили головний мозок, після чого він напав на Україну. Тільки цим можна пояснити напад на Україну”, – сказав Росс.

Читайте також:  В Україні вже 113 випадків коронавірусу. На Франківщині нових хворих не виявили

Магдалена Мочіовскі
Відома мольфарка підтверджує слова Росса про онкологію. Вона уточнила, що з раком Путін бореться вже не перший рік, проте все безуспішно – його кінець близький.

“Дійсно Путін хворий, хворий вже не перший рік, і хворий він онкологією. Наскільки мені відомо, у нього рак лімфовузлів. І наскільки я це бачу по ньому, який вигляд він має… Він лікується, намагається підтримати свій життєвий рівень різним шаманськими методами, зіллям, адже стільки трав, скільки в Сибіру, хіба що в Карпатах можна знайти”, – розповіла Мочіовскі.

Попри те, що єдино астрологи не можуть відповісти про те, яка саме онкологія у диктатора, всі вони пророкують йому близький кінець. Детальніше про те, коли помре Путін, читайте в нашому матеріалі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: