facebook

Путін різко змінив риторику щодо війни в Україні: красномовні відео “до” і “після”

Через 7 місяців після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну російський президент Володимир Путін кардинально змінив риторику. Якщо у лютому він закликав українську армію скласти зброю і називав владу України “неонацистським режимом”, з яким йому нема про що розмовляти, то нині Путін бідкається, що українська влада не хоче вести перемовини з агресором та прагне розгромити російську армію.

Пише - джерело.

Путін різко змінив риторику щодо війни в Україні: красномовні відео 'до' і 'після'

Президент країни-агресора повністю втратив колишню браваду і виглядає жалюгідно. Красномовне відео-порівняння риторики Путіна у лютому та вересні з’явилося у мережі.

Автори відео порівняли два фрагменти виступів Путіна: з офіційного звернення від 25 лютого та з полів саміту Шанхайської організації співробітництва (ШОС) 16 вересня.

Різниця між змістом, формою та тональністю цих двох заяв Путіна – разюча.

Так, 25 лютого російський диктатор закликав українських військових здійснити державний переворот і далі – капітулювати перед агресором.

“Беріть владу у свої руки. Схоже, нам з вами буде простіше домовитися, ніж з цією шайкою наркоманів та неонацистів, яка засіла у Києві та взяла в заручники весь український народ”, – рубаючи слова, заявляв тоді Путін.

Читайте також:  Чи існує вірогідність повторного наступу росіян з боку Чернігова: військовий експерт дав відповідь

Сім місяців потому від самовпевненого тону не лишилося й сліду. На зміну образам та відчуттю власної “вищості” прийшло невпевнене бурмотіння з опущеними додолу очима та вже підзабуті росіянами “в Україні” замість “на Україні” й “українська влада” замість “київського режиму наркоманів та неонацистів”.

“Ми зробимо все, щоб усе це припинилося якомога швидше. На жаль, інша сторона, керівництво України заявило про відмову від переговорного процесу, заявило про те, що хоче досягти своїх цілей військовим шляхом, як вони кажуть – на полі бою”, – невпевнено пробурмотів Путін.

Водночас, російський диктатор досі не згадує, хто ж почав “це”, яке він тепер так хоче “припинити”, і про те, що на відміну від мінливих цілей Кремля Україна воює за відновлення своєї територіальної цілісності. Яку Росія, усупереч усім міждержавним угодам та міжнародному праву грубо порушила.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: