facebook

“Путін — х**ло”: українські фанати з трибун спровокували істерику в російській Держдумі

У РФ апелюють до УЄФА з вимогою заборонити нашим уболівальникам відвідувати матчі Євро-2020.

Пише - джерело.

Під час матчу 2-го туру Чемпіонату Європи-2020 між збірними України і Північної Македонії уболівальники “синьо-жовтих” гучно скандували з трибун “Путін – х**ло”.

Це викликало бурхливу реакцію в російській Держдумі. Там обурені образами на адресу президента РФ та вимагають жорсткої реакції від УЄФА.

Відповідну заяву зробив член комітету Держдуми з фізичної культури, спорту, туризму і у справах молоді Дмитро Свищев.

“Керівництво УЄФА має на це реагувати. Це наш президент. Знову їх хтось заводить, ніяк вони не можуть заспокоїтися. Заводять їх націоналістичні організації, які нічого спільного з футболом не мають. Замість того, щоб зосередитися на грі, вони займаються повною ахінеєю.

Читайте також:  Маму під час похорону забрала швидка: у Львівській області втопився 18-річний хлопець, який відпочивав з друзями

Це, однозначно, добре спланована провокація проти Росії. На неї необхідно жорстко відреагувати. УЄФА зобов’язаний заборонити вхід українським уболівальникам на наступні матчі Євро, оштрафувати ФФУ (УАФ – прим.), провести розслідування і суворо покарати організаторів акції”, – передає слова Свищева Sport24.

Читайте також: “Путін – х**ло”: українці в Амстердамі навчали нідерландців відомого хіта про президента РФ

Після перемоги над Північною Македонією (2:1) Україна набрала перші 3 очки і посідає 3-тє місце у своїй групі. Австрія (3 бали і матч у запасі) лідирує, Нідерланди (3 і матч у запасі) – другі, Північна Македонія (0) – четверта.
До 1/8 фіналу вийдуть 2 найсильніші збірні кожного квартету і 4 володарі найкращих третіх місць.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: