facebook

Путін до 15 листопада хоче закінчити війну: Жданов розповів про плани Росії

Російський диктатор Путін хоче до 15 листопада закінчити війну.

Пише - джерело.


Путін мріє, щоб до цього часу Україна капітулювала та погодилась на вимоги Росії.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов.

“Росія не може зібрати мільйон людей для мобілізації в найкоротші терміни. За моїми оцінками, це триватиме до весни. Вони його збиратимуть. Перші 300 тисяч вони до листопада або до кінця року мобілізують. Хоча Росія чомусь орієнтується на 15 листопада. Є інформація, що нібито до 15 листопада Путін хоче закінчити війну. Але в його розумінні закінчення війни – це коли Україна погодиться на переговори та підпише капітуляцію на умовах РФ. Тобто Україна повинна погодитись з втратою територій, визнати їх російськими та не вступати до НАТО. Це потрібно, щоб дати РФ можливість підготуватись та здійснити повторний напад і окупувати всю Україну”, – сказав військовий експерт.

Читайте також:  Стало відомо, скільки від початку повномасштабного вторгнення вдалося знайти тіл українських воїнів

Жданов наголосив, що Україна на старій радянській зброї змогла переламати хід війни та “перемолоти” професійну російську армію. Тепер ж нас хочуть налякати аматорською армією.

“Ми стало професійною армією західного типу. Підготовка особового складу та зброя відрізняються. А тому ті люди, яких сюди прижене РФ стануть жертвами цієї війни. Чим більше вони людей приженуть, тим більше втрат у них буде”, – наголосив Олег Жданов.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: