facebook

Психологічна реабілітація в дії: поліцейські організували оздоровче дозвілля для поранених захисників

Правоохоронці, прикордонники та нацгвардійці, які отримали поранення на війні та наразі перебувають на реабілітації у відомчому медичному закладі МВС, відвідали унікальний етнопарк «Гуцул Ленд», “Гедзьо парк Легенд”.

Захід організували поліцейські Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Нацполіції України спільно з психологами управління кадрового забезпечення ГУНП в Івано-Франківської області та ДУ “ТМО МВС України”, з нагоди Всесвітнього дня ментального здоров’я.

Пише - джерело.

Гуцульську ґражду, бойківську хату, будинок, де жив справжнісінький мольфар, та ще десятки інших унікальних етнобудівель мали змогу побачили захисники, якими опікуються правоохоронці.

Також бійці відвідали контактний зоопарк, який знаходиться на території.

Читайте також:  Кінця війни не буде: що сталося у США із планом Зеленського

Під час відпочинку в горах із пораненими бійцями спілкувалися психологи. Вони надавали індивідуальні консультації та розповіли про дієві техніки релаксації. Особливу увагу приділили методам подолання тривоги, депресії та посттравматичного стресового розладу, що часто супроводжують поранених бійців.

Травмовані на війні поліцейські, нацгвардійці й прикордонники змогли відволіктися від лікарняних буднів та з великим задоволенням знайомилися з гуцульською етнікою та карпатською природою.

Поліцейські кажуть, такі заходи для бійців відбуватимуться й надалі.

The post Психологічна реабілітація в дії: поліцейські організували оздоровче дозвілля для поранених захисників appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: