facebook

Приїхали на відпочинок та відвідати святі місця: стало відомо, хто загинув у авіакатастрофі на Прикарпатті

Спеціальна комісія тепер має встановити, що саме сталося під час польоту, чому літак впав

Пише - джерело.

У літаку, який впав поблизу села Шепарівці Коломийського району Івано-Франківської області, був один з найдосвідченіших пілотів України Ігор Табанюк та троє студентів, громадяни США, які приїхали в Україну на відпочинок та з метою відвідати святі місця.

Про це повідомляє theyeshivaworld.com.

Загиблі студенти навчались в Єрусалимі в Єврейському вищому релігійному навчальному закладі. Вони разом із своїми однокурсниками приїхали до України на відпочинок та з метою відвідати святі місця. Покійних звали Фромовіц, Брілл та Вайц.

Як йдеться в ТСН.12:00, загиблі були хасидами. На місці авіакатастрофи від воріт будинку не відходять члени єврейської громади. Троє пасажирів, які були на борту літака і загинули – хасиди, громадяни США. Їм було по 20 років. До Коломиї приїхали на відпочинок.

“Вони приїхали з Ізраїлю, громадяни США. Їм було по 20 років, молоді хлопці. В Україну приїхали на відпочинок”, – каже головний раввин Чернівецької області Менахем Гліценштейн.

Читайте також:  У Калуші запустили пішохідний фонтан (відео)

Загинув також пілот – Ігор Табанюк. Військовий льотчик з 40-річним стажем. Більше 10 останніх років у Коломиї він відроджував малу авіацію.

4-місний легкомоторний спортивний літак злетів із коломийського аеродрому малої авіації – це зовсім близько від Шепарівців, де власне впав на житловий будинок. У хаті були люди. Почувши гуркіт, вони дивом встигли вискочити надвір.

“Є попередня інформація, що баки були заповнені паливом. Можливо, це призвело до такої інтенсивної пожежі – літак було знищено, тільки залишився двигун і тіла загиблих”, – каже начальник ДСНС в Івано-Франківській області Володимир Чернецький.

За лічені хвилини перед катастрофою літак виконував у повітрі фігури вищого пілотажу, і начеб-то низько над землею, кажуть очевидці.

Інші очевидці встигли зняти момент падіння літака. Що могло статися – незрозуміло: він летить і раптом зривається у штопор – починає падати.

Спеціальна комісія тепер має встановити, що саме сталося під час польоту, чому літак впав.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: