facebook

“Приїхала на вихідні до бабусі”: трактористи знайшли мертву 16-річну дівчину на Полтавщині

На околиці села Бреусівка, на Полтавщині трактористи виявили тіло мертвої 16-річної дівчини. Виявилось, що це Маша, яка приїхала на вихідні до бабусі, а ввечері пішла гуляти з подругою.

Пише - джерело.

Повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на сюжет “Свідок” телеканалу НТН.

За висновками експертизи дівчина померла нібито від отреєння алкоголем, однак селяни у це не вірять. Кажуть про синці на тілі, мають версію про зґвалтування та побиття. І настільки у цьому впевнені, що відмовлялися хоронити загиблу.

На узбіччі за півтора десятка метрів від дороги, що веде до села Бреусівка, трактористи знайшли бездиханне тіло 16-річної дівчини Маші.

Руду дівчину одразу впізнали, 16-річна Марія навчалась у Кобиляцькому аграрному ліцеї, і приїхала на вихідні до бабусі та дідусся. Увечері дівчині зателефонувала однокурсниця і запросила в гості. Подруга теж гостювала у будинку на сусідній вулиці. Разом з нею були троє хлопців з іншого села.

“Марія сама ішла туди, вони подзвонили і вона сама пішла. Сказала бабусі щоб не переживала, бо скоро повернетбся. Зранку прокинулась, кажу синові і чоловіку: “не повернулась Маша додому”. Воно не добре на душі було якось“, – розповідає бабуся загиблої дівчини Тетяна Бондаренко.

Читайте також:  Карантин в Україні життєво необхідний — очільник МОЗ

Правоохоронці з’ясували, що вже мертву Машу відвезли за село і там покинули. Про інше не кажуть, мовляв таємниця слідства. Однак селяни іншої думки, не можуть збагнути чому причиною смерті дівчини судмедексперт назвав отруєння алкоголем і жодного слова про синці та гематоми.

“Була побита дуже спина, були пальці сині, переломлені. Було видно удушення на шиї. Були геніталії всі опухлі і вивернуті. Це не було вказано у висновку судмедексперта“, – розповідає мешканка села Бреусівка Наталія Дубина.

Запідозривши, що від них приховують правду, селяни почали фотографувати гематоми на тілі небіжчиці. Селяни розповідають, що без експертів зрозуміло, що дівчина була зґвалтована.

Вимагаючи повторної експертизи рідні відмовлялись ховати Машу. Приїхавший у село керівник Кременчуцького районного управління поліції Іван Жук сказав, що з’ясують причини смерті дівчини. Відкрите кримінальне провадження за статтею вбивство, зґвалтування, та залишення у небезпеці. Також, правоохоронець повідомив, що поки можна сказати травми на тілі дівчини не пов’язані з причиною смерті. Проте селяни не вірять у смерть дівчинки від алкоголю.

Більше дивіться у сюжеті:

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: