facebook

ПриватБанк роздаватиме своїм клієнтам по тисячі гривень. Як отримати гроші

ПриватБанк виплатить своїм клієнтам по 1000 грн. на картку за умови, що вони стануть клієнтами платіжної системи Payoneer.

Пише - джерело.


Стало відомо, що ПриватБанк має намір виплачувати своїм клієнтам по 1000 грн на картку за умови, що вони стануть клієнтами платіжної системи Payoneer.

Особливо зацікавленими у такому “подарунку” від ПриватБанку можуть стати фрілансери, які працюють із іноземними замовниками, а також продавці з великих онлайн-майданчиків, наприклад, Amazon. Для отримання названої суми всім зацікавленим потрібно до 10 лютого 2023 вивести гроші з гаманця Payoneer на українську банківську картку.

Також клієнти ПриватБанку отримають $50 на акаунт Payoneer. Участь в акції зможуть взяти як нові клієнти платіжної системи, так і всі ті, хто створив обліковий запис Payoneer у додатку Приват24 після 28 квітня 2022 року.

Щоб отримати свої 1000 грн та 50 доларів, українцям потрібно вивести кошти з Payoneer на картку фізичної особи або валютний рахунок ФОП через Приват24 на суму від $1000 (в еквіваленті), зазначили у прес-службі ПриватБанку.

Читайте також:  Новий скандал. На Парламентську Асамблею ОБСЄ їдуть росіяни, які голосували за окупацію України

Для реєстрації в Payoneer через Приват24 потрібно:

авторизироваться в Приват24;
перейти до меню “Сервіси” → “Переклади” → Payoneer;
вибрати картку для реєстрації, до якої і буде прив’язаний обліковий запис Payoneer;
перевірити правильність заповнених даних латинськими літерами;
ввести код перевірки, який вказаний під формою та натиснути кнопку “Далі”;
далі система попросить ввести контактні дані (адресу, поштовий індекс, номер телефону) та підтвердити їх за допомогою коду з SMS.
Протягом кількох робочих днів заявник отримає електронного листа про розгляд заявки. Якщо все гаразд, обліковий запис Payoneer буде доступний в Приват24.

Щоб вивести гроші з Payoneer до Приват24, зайдіть у свій гаманець Payoneer у додатку ПриватБанку, виберіть картку, на яку хочете переказати кошти, та вкажіть призначення платежу. Перевірте дані та натисніть “Отримати”. Потім введіть пароль із SMS-повідомлення та чекайте зарахування коштів.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: