facebook

ПриватБанк поміняв правила по кредитках: хто не зможе зняти готівку

Державний ПриватБанк поміняв правила використання кредитних коштів для деяких клієнтів.

Пише - джерело.

Державний ПриватБанк змінив правила використання кредитних грошей для деяких клієнтів. Про це в банку розповіли у відповідь на скаргу споживача на спеціалізованому порталі Мінфін.

Як розповів обурений чоловік, він не зміг перевести кредитні гроші зі своєї картки на іншу картку. Крім того, за його словами, більше не можна зняти готівку з кредитки в банкоматі. Єдине, що залишилося − можливість оплачувати покупки кредитними коштами.

“Нібито через війну, але війна вже майже рік йде і все працювало. Прострочень ніколи не було кредитна історія ідеальна”, – поскаржився клієнт.

Читайте також:  Що відбувається з організмом, коли ви їсте кавун? Соковита ягода давно визнана одним з найкращих продуктів для здоров'я та краси

У відповідь у ПриватБанку зазначили, що постійно переглядають умови використання кредитних коштів (як і сам розмір кредитного ліміту). І при цьому враховують сотні показників.

“Кредитна історія також враховується, проте це не єдиний і не головний фактор, адже кожен з показників має свою вагу і впливає на кінцеве рішення. При знятті такого обмеження банк відправляє повідомлення”, – відзначили в установі.

Раніше повідомлялося – якщо працівникам фінансової установи здасться, що клієнт використовує свій рахунок для сумнівних операцій, то його картки можуть заморозити навіть без попередження. І такий стан речей не тільки в “Приваті”, а й в інших українських банках.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: