facebook

Притягує нещастя і стихійні лиха: Зеленського просять не приїжджати з офіційними візитами

Днями стало відомо, що на Прикарпаття знову їде Володимир Зеленський, водночас, на сайті Офісу Президента з’явилася петиція, з вимогою скасувати офіційні візити Президента України Володимира Зеленського, оскільки після них відбуваються одні нещастя.

Серед прикладів, коли приїзд президента супроводжувався нещасними випадками, поруч з Оманом та Парижем називають і Прикарпаття, пишуть Версії.

Пише - джерело.

24 липня стало відомо, що на Прикарпаття знову їде Володимир Зеленський. Він прибуде в область, щоб ознайомитися з ліквідацією наслідків стихії, що вирували на Івано-Франківщині в червні. Наразі, точна дата приїзду та програма візиту Гаранта невідома.

В цей же день, 24 липня, на сайті Офісу президента з’явилася петиція, автор якої просить Главу держави Володимира Зеленського не приїжджати з офіційними візитами, оскільки після них відбуваються нещастя або стихійні лиха.

Читайте також:  Двох зниклих прикарпатців знайшли на Львівщині

Петиція вже зібрала 1060 підписів з 25000 необхідних для її розгляду.

Автор петиції, Тарас Корніюк, просить скасувати офіційні візити президента, оскільки після них «відбуваються одні нещастя». При цьому, він просить залишити можливість для візиту Зеленського “до окупанта, тобто до Москви (Росія).

«Замість офіційних візитів нехай привозять його голограму або транслюють його виступ смартфоном», — пише автор петиції.

Заради безпеки громадян, Зеленського просять залишатися на Банковій або на дачі.

“Оскільки візити Володимира Зеленського супроводжуються нещасними випадками у місцях, де він побував з офіційним візитом (Париж, Оман, Прикарпаття та багато інших), з метою безпеки наших громадян пропоную скасувати їх. Нехай Володимир Зеленський сидить на Банковій в ОПі або на дачі. Лише якщо Зеленський колись прямуватиме на территорію московьких окупантів, то тоді дозволити йому такий візит”, – йдеться у тексті.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: