facebook

Прикарпатський нардеп Ігор Фріс просить Шмигаля зняти блокпости в області

Прикарпатський нардеп Ігор Фріс направив депутатське звернення щодо скасування рішення про встановлення карантинних блокпостів в Івано-Франківській області. Про це він повідомив у Facebook, пише Сусіпльне Карпати.

Пише - джерело.

“Ефективність цього вкрай сумнівна, а ось незручностей та порушення прав громадян вони завдають суттєвого”, – написав Ігор Фріс.

У зверненні йдеться про те, що встановлення карантинних пунктів “призвело до транспортного колапсу та утворення кілометрових черг”.

“Вважаю, що встановлення протиепідемічних обмежень у вигляді встановлення карантинних блокпостів можна розцінювати як ефективний захід запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19, та аж ніяк не призведе до стабілізації епідемічної ситуації, а навпаки – до значного виснаження людей, порушення їхнього робочого графіку та звичного способу життя”, – йдеться у запиті.

Читайте також:  На Долинщині селяни «з боєм» перешкодили Івано-Франківськгазу відключити ще один будинок

Звернення нардеп направив прем’єр-міністру Денису Шмигалю, міністру охорони здоров’я Максиму Степанову, голові Нацполіції Ігорю Клименку та голові Івано-Франківської ОДА Андрію Бойчуку.

Що відомо
Прикарпатські поліцейські на блокпостах не виявили жодної людини, яка б покинула місце самоізоляції
На карантинних пунктах перевірятимуть, чи перебуває людина на самоізоляції
На блокпостах працють понад 30 студентів Івано-Франківського національного медичного університету.
На дорогах Івано-Франківської області запрацювали 16 контрольно-пропускних пунктів для обмеження поширення COVID-19

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: