facebook

Прикарпатські поліцейські разом з дітьми виготовляли великодні сувеніри. ФОТО

З нагоди Великодня у Печеніжинській спеціальній школі ювенальні інспектори долучились до майстер-класу з виготовлення великодніх сувенірів на тему: «Великдень зустрічаємо, радіємо співаємо!».

Пише - джерело.

Захід провели з учнями шостих-десятих класів.

Правоохоронці спільно з педагогами розповіли дітям про звичаї та традиції святкування Великодня, про символ писанки, про значення орнаментів на ній.

Школярі із задоволенням виводили кольорові візерунки та робили «іменні» писанки. Цікаво, що найчастіше дітки розмальовували великодні атрибути фарбами у патріотичному стилі.

Опісля, підлітки мали змогу трішки відчути себе часточкою поліцейської ланки, приміряти екіпірування та спеціальні засоби захисту, а також посидіти у службовому автомобілі. Під час розповіді про поліцейські будні, учні ставили дуже багато питань.

Читайте також:  Жінка-водій, яка збила у п’яному угарі школяра у Вінниці, перебуває на обліку у нарколога через алкоголізм (ВІДЕО)

Наприкінці заходу підлітки зробили безліч фото на згадку та подякували правоохоронцям за цікаву зустріч і отримані позитивні емоції.






The post Прикарпатські поліцейські разом з дітьми виготовляли великодні сувеніри. ФОТО appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: