facebook

Прикарпатські полісмени провели навчання із залізничниками

З початку року на залізничних магістралях Івано-Франківської області почастішали випадки травмування громадян. Декілька таких випадків – зі смертельними наслідками.

Пише - джерело.

З метою попередження травматизму на залізниці керівництвом слідчого управління обласної поліції ініційовано проведення спільних навчання з працівниками оборотного ДЕПО «Івано-Франківськ», інформує пресслужба Нацполіції в області.

8 лютого, на території ДЕПО «Івано-Франківськ» відбулись практичні навчання, в яких взяли участь слідчі слідчого управління- уповноважені на розслідування злочинів у сфері транспорту (в тому числі і залізничному) та працівники залізниці.

Навчання відбулись в умовах наближених до реальних подій із залучення рухомого складу залізниці.

Читайте також:  Від конкурента Марадони до водія таксі. Як склалася доля віце-чемпіона світу франківця Ярослава Думанського

В ході проведених спільних навчаннь учасники відпрацювали практичні навики проведення першочергових (невідкладних) слідчих дій при транспортних пригодах на залізниці.

У поліції нагадують, що за перехід залізничних колій у невстановлених місцях передбачена адміністративна відповідальність за ч. 3 ст. 109 КУпАП.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: