facebook

Прикарпатські медики отримали від ВООЗ автобуси для проведення вакцинації. ФОТО

«Івано-Франківський обласний Центр контролю та профілактики хвороб МОЗ» отримав чотири автобуси від Міністерства охорони здоров’я, які передало представництво ВООЗ в Україні за підтримки Європейського Союзу.

Пише - джерело.

Транспорт сприятиме вакцинації на Прикарпатті.

Йдеться про 59 автобусів, які невдовзі укомплектують мобільними виїзними командами для здійснення на всій території України вакцинації проти інфекційних захворювань, зокрема COVID-19, кору та дифтерії.

Особливу увагу буде приділено ВПО, вразливим категоріям населення, зокрема людям похилого віку і людям з хронічними захворюваннями, а також всім, хто проживає у віддалених і важкодоступних районах.

«Завдяки Міністерству охорони здоров’я отримали автобуси, які допоможуть забезпечити область доступом до вакцин. Посилення послуг мобільних та виїзних бригад допоможе краще обслуговувати населення, зокрема в найвіддаленіших регіонах Івано-Франківської області, та покращить їх захист від інфекційних захворювань. Незабаром автобуси з командою спеціалістів їздитимуть громадами області для здійснення щеплень», – розповів головний державний санітарний лікар області Руслан Савчук.

Вакцини проти COVID-19 та планові вакцини надаються державними закладами охорони здоров’я по всій Україні та вводяться відповідно до глобальних рекомендацій та національного календаря щеплень. Вакцини доступні та вводяться в країні безкоштовно.

Читайте також:  Страшна ДТП на Рівненщині: мати намагалася врятувати немовля



The post Прикарпатські медики отримали від ВООЗ автобуси для проведення вакцинації. ФОТО appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: