facebook

Прикарпатець погрожував підірвати ресторан у Києві

Правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував підірвати ресторан на столичному Печерську. Наразі на місці події працівники профільних служб проводять перевірку щодо наявності вибухових речовин.

До Печерського управління поліції у Києві надійшло повідомлення про те, що невідомий зайшов до ресторану на бульварі Лесі Українки та почав погрожувати персоналу, що підірве заклад. На місце події негайно виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативна група районного управління поліції, вибухотехніки та кінологи.

Пише - джерело.

За попередньою інформацією, у чоловіка не виявлено жодних вибухових пристроїв, однак правоохоронці продовжують ретельну перевірку приміщення та прилеглу територію.

Читайте також:  Киянин попросив у перехожих цигарку і ледве не помер від удару по голові, тепер він вимагає правосуддя

Поліцейські встановили анкетні дані правопорушника, це – уродженець Івано-Франківської області 1987 року народження. Наразі з ним на місці спілкуються правоохоронці, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Як повідомляв КУРС, в неділю, 1 листопада, приблизно о 21 годині на вулиці Пулюя в Івано-Франківську сталася стрілянина. Як з’ясували слідчі, стрілянину на вул. Пулюя без причини почав 47-річний мешканець Івано-Франківська – стріляв у чоловіків, що були біля магазину “Тростянецький”. За пів години до випадку на Пулюя він на вул. Карпатській так само безпричинно вистрілив у дівчину – влучив у ногу.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: