facebook

Проєкт “Ґодзілла”, гуманоїди та 5G з колайдером: антивакцинаторка в Києві шокувала абсурдними фейками (відео)

Жінка висунула три неймовірні версії.

Пише - джерело.

У Києві учасниця маршу противників вакцинації розповіла низку абсурдних фейків про вакцини від коронавірусу. За її словами, після вакцинації люди належать компанії-виробнику препарату, втрачають права і є генетично модифікованими людьми.

Про це жінка заявила журналісту “Апостроф TV”.

“За документами тих, хто приймає вакцину вони називають “трансгуманами”, “транслюдьми” чи “гуманоїдами”, – розповіла антивакцинаторка.

Жінка висунула ще дві неймовірні версії. Згідно з першою, глобалісти протягом 7 років у колайдері розробляли найбільшу частку вакцини під назвою “Ґадзілла”.

“Ґад” – це гади, “ілл” – англійською хвороба. І ось ця “Ґадзілла” призначена для того, щоб під час натискання спеціальними променями або ж від 5G можна було людину знищити. Тобто ходить-ходить людина, потім вона їм не сподобалася, і вони її прибрали”, – пояснила учасниця протесту.

Читайте також:  ВООЗ передала Україні другу партію реагентів для тестування на коронавірус

Вона додала, що у російській Казані вже нібито почалися експерименти над людьми. Туди, за словами жінки, 13-15 листопада “заїхало близько 50 радіолокаційних машин”, які “оцифрували 50 тисяч вакцинованих”.

“Одним підвищили температуру, іншим – тиск. І дивитимуться, як вони побіжать до лікарні”, – видала противниця вакцинації.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: