facebook

Протести в Росії: затримують активістів у всіх містах

25 липня в містах Росії пройшли акції солідарності з протестувальниками в Хабаровську. На них затримали близько 60 осіб. В країні проходять акції на підтримку колишнього губернатора Хабаровського краю Сергія Фургала. Проти нього порушили кримінальну справу про двох вбивствах і одному замаху на вбивство.

У Москві було затримано близько 40 осіб. Про це повідомляє “ВВС-Інфо”.Двоє з них намагалися вивісити банер на підтримку протестуючих в Хабаровську. Не менш 12 осіб затримали на Пушкінській площі, куди люди вийшли під приводом годування голубів. Ще 26 осіб було затримано на акції “Лівого фронту” біля пам’ятника Юрію Долгорукому. Вони планували подати в Генпрокуратуру заяви з вимогою відкритого суду над колишнім губернатором краю Сергієм Фургалом, звільнення політв’язнів і скасування заборони на публічні заходи в період пандемії.

Читайте також:  Секс-скандал у школі: вчителька замість завдань надсилала учням свої інтимні фото
Пише - джерело.

У Краснодарі, де пройшла хода на підтримку жителів Хабаровського краю, затримали сімох осіб. Четверо учасників аналогічної акції були затримані Єкатеринбурзі, стільки ж у Владивостоці. У Сургуті поліцейські затримали двох літніх учасниць одиночних пікетів на підтримку хабаровчан. Деяких затриманих вже відпустили. На одних склали протоколи, інші підписали зобов’язання про явку.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: