facebook

Пророцтво монаха Авеля для України на 2023 рік

Пророцтва великих людей часто стосуються значних і світових подій. І нехай не доведено їхній вплив і ймовірність того, що всі слова здійснюються, практика показує, що вони впливають на світ і навіть на долю цілих країн.

Пише - джерело.

Глобальні прогнози робили старці чи провісники у минулих століттях. І найкращим прикладом цього висловлювання є слова великого ченця Авеля, який більшу частину свого життя провів ув’язнення. Він буквально присвятив себе обов’язку і служінню, і навіть через стільки часу після смерті пророцтва продовжують збуватися. Сьогодні варто обговорити передбачення ченця Авеля на 2022 рік для України та світу, адже інформація дуже інетерсна.

Трохи біографії
Свого часу Авель отримав прізвисько «Річ». Саме він передбачив падіння будинку Романових, але й донині його слова залишаються загадкою. Вважається, що цей чернець написав історію держави Росії, згадавши і революцію, і громадянську війну та інші ключові події. При цьому на відміну від своїх побратимів, так би мовити, він давав точні дати, а також називав імена. Тобто поводився так, як рідко веду інші пророки.

Народився Авель під ім’ям Василь Васильєв. Сталося це ще 1757-го року, а 1785-го року він прийняв постриг. Його біографія відома досить добре, бо всі переміщення цієї людини фіксувалися у церковних книгах.

Потрібно сказати, що пригод у його житті було чимало. Він змінив кілька монастирів і навіть десяток в’язниць, бо кожне успішне передбачення закінчувалося арештом.

Цікавим фактом і те, що він побачив, що не вся царська родина Романових загине. Анастасія Романова мала врятувати Росію. Авель переклав її ім’я як воскресла, і характер дівчини був відповідний.

Прогноз ченця Авеля про Кінець світу
Розглядаючи пророцтва ченця Авеля на 2022 рік для Миру Варто згадати, що він передбачив кінець світу. Усі його пророцтво закінчуються 2896-м роком, саме в цей момент і має наступити цей кінець. То це чи ні? Поточне покоління цього не дізнається, тому залишається просто повірити.

predskazanie avela 2 – Пророцтво монаха Авеля для України на 2022 рік
І ще за часів свого життя він пророкував серйозні катастрофи для всієї планети. Буквально чернець сказав, що природа повстане проти людства, почнуться проблеми з їжею та чистою водою. При цьому він згадував, що у майбутньому держави не матимуть кордонів, тобто світовий порядок дещо зміниться.

Фактично йдеться про те, що земля почне відкидати людей. Негативні процеси запущені давно, і людства просто спостерігатимуть за наслідками. Все це призведе до того, що почнеться боротьба за природні ресурси та ті частини світу, які залишаться відносно стабільними. Цілком імовірно, що все те, що відбувається сьогодні, провісник згадував у своїх словах – пандемія, світові проблеми, криза – важко сказати, що буде далі.

Пророцтво ченця Авеля про те, що чекає на Україну
Обговорюючи прогноз монаха Авеля для України він досить давно говорив про те, що до влади повинна прийти «велика жінка золотим кольором волосся», яка змінить історичний хід. Дуже багато хто думав, що йдеться про Юлію Тимошенко, яка досить люто бореться за владу вже далеко не перший рік, але поки що не зовсім ясно, що саме мається на увазі.

Читайте також:  Війна забрала батька, сина, друга: під Бахмутом зaгuнув воїн з Косівщини

Потрібно робити знижку на те, що за часів життя Авеля України фактично не було. У його пророцтвах згадується лише територія поруч із Росії, і всі передбачення складаються з уривків. Дати точне пророцтво монаха Авеля для України на таких матеріалах складно.

predskazanie avela 4 – Пророцтво монаха Авеля для України на 2022 рік
Проте все-таки можна сказати, що конфлікт між Україною та Росією є неминучим. Він опосередковано пророкував той факт, що конфлікт буде, і цілком імовірно, що він переросте у війну, хоча тоді згадувався 2000 рік. Точні дати не називалися, але експерти провели аналіз, і розповіли, що приблизно йшлося про ці цифри.

Вважається, що чернець каже, що згодом конфлікт вичерпається, хоча домовляться сторони і між собою не скоро. І на компроміс піде сильніший супротивник, що також виглядає незвичайно.

Росія незабаром зовсім ізолюється від усього світу, не лише від України. Таким чином, дивна збільшить свою могутність.

Україні доведеться шукати свій шлях розвитку, щоб позбутися економічної та політичної залежності. Прийде докладати зусиль для того, щоб досягати висот, а також отримати максимальну користь. Поки що говорити про те, на який рівень це буде досить складно, але шлях незалежності ніколи не був легким.

Останнє передбачення Авеля
Монах Авель був досить загадковою особистістю. Його життя було оточене величезною кількістю шлейфом і легенд, але його прогнози збуваються. І обговорюючи останні пророцтва ченця Авеля варто згадати про Росію. Справа в тому, що він не передбачив імені точного правителя Російської Федерації, але в його словах звучить така фраза – «велич країні поверне та людина, що ім’я вже тричі було в історії».

predskazanie avela 5 – Пророцтво монаха Авеля для України на 2022 рік
Досить складно інтерпретувати ці слова, бо деякі дослідники вважають, що йшлося про Олександра чи Петра, адже саме вони займали російський престол тричі. Проте сучасники вважають, що все-таки йдеться про Володимира Путіна, бо за першою версією одним із правителів був Володимир Червоне Сонечко, другим – Володимир Ленін, а третім – нинішній президент. Теорія виглядає досить цікаво, але вона не дає точної відповіді на те, що 21 століття стане переломним у долі Російської Федерації, хоча, звичайно, і не виключає цього факту. Зміна імператора для Росії поки що не передбачена в переднаписаній історії людства.

Загалом на 2022 рік не передбачені серйозні катаклізми або війни. У всякому разі, якщо вірити словам цього провісника. Однак треба розуміти, що ситуація може змінитися практично будь-якої миті, тому розслаблятися не варто. Людина сама формує свою долю, сама відповідає за всі наслідки своїх вчинків. У кожному разі, історія змінюється.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: