facebook

Пропав дорогою до бабусі: подробиці трагедії з 6-річною дитиною

У Дніпропетровській області в селі Новопалівка знайшли зниклого 6-річного Ярослава Галата. Він зник дорогою до своєї бабусі ще 2 дня назад.

Пише - джерело.

Шукали його поліція та всі небайдужі місцеві жителі, але нажаль під вечір дитину виявили без ознак життя на березі річки.

Місцева жителька розповідає що річка ніби то і мілка, через неї перекинутий саморобний місток. Люди припускають що Ярослав міг з нього впасти.

“Багато місцевих жителів підлючилися до пошуків Ярославчика. Рибалки взяли човен і пополили оглядати річку. Так його і знайшли” – розповідає мешканка села Новопалівка.

Ярослав Галат

Зі свого боку в сільській раді Новопавлівки відмовилися пояснити, в якому стані місток, яким могла проходити дитина.

Читайте також:  У Кривому Розі з 14 поверху впав працівник, який виконував ремонтні роботи

Ярослав із мамою

Мама Ярослава та його однокласники розповідають що він був дуже відкритою та доброю дитиною. Минулого року пішов у перший клас. У сім’ї ще залишилася молодша сестричка.

“Йому подобалося вчитися, він такий старанний. У них минулого року був випускний у садочку, він там також брав участь у виступі. Я спочатку почула, що хтось у нас зник у селі, але не знала, що Ярослав. Говорили, що маленький хлопчик. І вже надвечір стало відомо, що це однокласник і його знайшли в річці. Ми дуже засмучені через його загибель, діти плачуть”, – каже жінка.

Батьки Ярослава працюють на місцевому агропідприємстві. У селі дуже добре відгукуються про родину.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: