facebook

Пpaцювaв пepфopaтopoм: 17-річний хлопець зaгинув пiд чac oбвaлу будинку в cepeдмicтi Львoвa

19 липня, близько 16.45, до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Руській у Львові обвалилась стіна будинку.

Пише - джерело.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Львівського районного управління поліції №1. Як встановили правоохоронці, обвал стався в одноповерховому будинку, в якому проводилася реконструкція – внаслідок робіт обвалилося перекриття з дахом та стіна.

Під час обстеження місця події правоохоронці виявили тіло чоловіка без ознак життя. Особу загиблого, 17-річного мешканця одного з сіл Стрийського району, встановлено.
Тіло неповнолітнього скеровано на експертизу.

Читайте також:  На прийомі у мерії Львова помер директор Будинку вчених, де сталася "голодна туса"

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: