facebook

Повертався з Дня народження і зник: небайдужих просять допомогти знайти 24-річного хлопця

Ще тижень назад, у суботу 10 квітня між 23.00 і 00.00 годиною зник вінничанин Зубчук Михайло, 1997 року народження. Хлопця востаннє бачили у мікрорайоні Тяжилів біля магазину “Мрія” у Вінниці. Небайдужих просять допомогти знайти хлопця.

Пише - джерело.

Як відомо, разом зі знайомими після святкування дня народження дівчини хлопець чекав таксі, щоб їхати додому. Однак у машину не сів. Під час очікування транспорту відійшов від компанії. Це видно на камері відеоспостережння. Він присів на лавку, потім піднявся і знову пішов у протилежний бік від тих, з ким мав їхати додому. Слідом за ним ніхто не пішов.

Після того хлопця ніхто не бачив, додому він не повернувся дотепер.

Вже понад тиждень тривають пошуки зниклого. Встановити його місце перебування допомагають військовослужбовці Національної гвардії та волонтери.

Про це інформують у Відділі комунікації поліції Вінницької області.

Поліцейські опитали всіх, з ким у той вечір був Михайло Зубчук. Відтворили його маршрут з камер відеоспостереження. Уже обстежили покинуті будівлі, лісопосадки, прибережну зону озера у мікрорайоні, навколишні поля.

на фото: Михайло Зубчук

Мати хлопця повідомила, що компанія розділилася на групи, щоб у такий спосіб повертатися з віддаленого мікрорайону. Одне з таксі замовили на їхню домашню адресу. Однак хлопець додому не повернувся.

Читайте також:  Білоруський завод наказав співробітницям працювати в спідній білизні, через що збільшив продуктивність на 20%

У поліції повідомляють прикмети Михайла Зубчука:

  • зріст 190 сантиметрів;
  • хлопець середньої статури;
  • волосся темно-русе;
  • був одягнений у темні джинси, куртку, мав кросівки теж темного кольору.

Просимо усіх, кому щось відомо про місцеперебування Михайла Зубчука, або тих, хто володієте будь-якою інформацією, яка може допомогти у його пошуках, звертатися до поліції за телефонами: 0432 59 43 59, 59 41 55, 097 946 13 77 або 102.

Мати зниклого Михайла Зубчука Надія Лукаш розповідає, що її єдиний син не міг піти з дому просто не попередивши:

 “Я збиралася в понеділок проходити черговий курс хіміотерапії, і Міша мав бути зі мною в лікарні,  — ділиться пані Надія. — Він завжди мене підтримував і в усьому. Тому версії, типу що син «десь з дівчатами загуляв» я відхиляю. Тим більше в нього є дівчина Наталя, з якою він довгий час в стосунках. В мене немає ніякого передчуття, є тільки материнський біль і сподівання на краще.” 

Читайте також: Суд задовольнив позов Портнова і зобов’язав Міносвіти переписати підручники з історії щодо подій Революції Гідності.

Запис Повертався з Дня народження і зник: небайдужих просять допомогти знайти 24-річного хлопця спершу з’явиться на Це моя Україна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: