facebook

Потап на відпочинку в Дубаї засвітився в компанії росіян

Артист весело проводив з росіянами час та говорив з ними російською.

Пише - джерело.

Український репер та продюсер Олексій Потапенко, відомий як Потап, неочікувано засвітився на відпочинку в Дубаї в компанії росіян.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі блогер Богдан Беспалов. Зокрема, він звернув увагу на ролик, який у своїх соцмережах опублікувала дружина-росіянка учасника російського гурту “Иванушки International” Кирила Туриченка, який родом з Одеси, але отримав російське громадянство та живе в Росії.

На відео компанія відвідувачів елітного ресторану в Дубаї, серед яких були росіяни, спостерігала, як шеф-кухар готує м’ясо. На одному з кадрів можна добре розгледіти Потапа. Окрім того, чутно, як репер російською говорить: “Глаз алмаз”.

Читайте також:  Кондратюк запропонував не пускати Ротару на сцену в День Незалежності через виступ у Росії

Наразі вже відео недоступне в соцмережах, адже дружина Туриченка видалила його. Тим часом сам Потап не коментує свою присутність у компанії росіян.

Нагадаємо, Потап на початку повномасштабної війни перебував за кордоном, а саме в Іспанії. До України репер повернувся лише на початку вересня 2022 року. Однак за кордон продюсер продовжує й надалі виїжджати.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: