facebook

Постраждалі, пожежі та евакуація людей: наслідки атаки по Луцьку та Львову

Ворог нещадно атакував міста на заході України.

Пише - джерело.

У Волинській області під час нічної повітряної тривоги в області працювали сили ППО.

Про це повідомив уже після нічної атаки очільник Волинської ОВА Юрій Погуляйко у соціальних мережах.

“Та, на жаль, маємо «приліт» в одне із підприємств промисловості в обласному центрі. Наразі відомо про двох потерпілих. Про їх стан згодом повідомимо. На місці працюють усі відповідні служби. Прошу не розповсюджувати інформації будь-де про деталі події”, – йдеться у повідомленні.

Пізніше очільник Львова Андрій Садовий уточнив ситуацію з ворожим обстрілом у місті Лева.

“Є влучення в житлові будинки. На верхніх поверхах – пожежа. Евакуюємо людей. Всі служби на місці”, – написав він у повідомленні у Telegram-каналі.

В обласному центрі евакуюють людей з постраждалих будинків.

Вночі 15 серпня армія Російської Федерації атакувала ракетами Львівську область. Зокрема, у Львові, Суховолі та Ставчанах постраждали будинки людей.

Читайте також:  На війні загинув спецпризначенець з Івано-Франківщини Назарій Александрук

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

У Львові уламки ракет впали на багатоквартирні житлові будинки на вулицях Патона та Каховській. На місці виникло займання. Внаслідок ворожої атаки виникли руйнування помешкань. Людей евакуювали.

“Є постраждалі. Їм надають всю необхідну медичну допомогу. Інформації про загиблих наразі не надходило”, – йдеться у повідомленні.

За словами очільника ОВА, невеликі займання фіксували і в інших частинах Львова. Їх оперативно загасили. Крім того, в одному з гіпермаркетів міста через падіння уламків ракети стався обвал стелі. Також пошкоджено транспортні засоби.

Наслідки російського обстрілу також фіксують у Ставчанах. У населеному пункті пошкоджені десять будинків. Також відомо про людей, які зазнали легких травм. Також пошкоджено будинки також у Суховолі. Постраждалих на цю мить немає.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: