facebook

“Постійно їла та погано вчилася”: батьки відправили доньку на безлюдний острів, аби провчити

13-річна дівчина злякалася і самостійно розпалила багаття.

Пише - джерело.

Сімейна пара з провінції Шаньдун (Китай) випробувала жорстокий метод покарання власної доньки через погану поведінку: батьки покинули її на безлюдному острові.

Як повідомляє видання NewsBeezer, сімейна пара залишила 13-річну дівчину на самоті. На острові її виявив місцевий рибалка і викликав поліцію.

Дитина була налякана і просила про допомогу. Вона розповіла, що була змушена власноруч розпалити багаття, аби не змерзнути.

Поліцейські доправили дитину додому і розкритикували подібні експерименти. Водночас батьки дівчини впевнені в тому, що такий метод виховання – дієвий. За їхніми словами, донька погано вчилася, а потім взагалі залишила школу. На додаток, як зазначила мати, “дитина постійно їла”.

Читайте також:  Пандемія: на північному-сході Китаю новий спалах COVID-19, декілька міст та понад 100 млн осіб відправили на карантин

За їхніми словами, перебування на острові допомогло, адже тепер донька може розмовляти з чужими людьми, чого раніше не робила. Чи покарають батьків за такий експеримент – поки невідомо.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: