facebook

Послаблення не буде навіть після перемоги: чоловіків уже попередили про нові обмеження

Українцям розповіли про заборону на виїзд для чоловіків за кордон навіть після перемоги

Пише - джерело.

Як стало відомо, що виявляється навіть після закінчення війни в Україні, чоловіків все одно не випускатимуть за кордон. Про те, чому так буде, розповів адвокат адвокатського об’єднання T&T Partners Владислав Юрчак.

Отже, наголошується, що українським чоловікам можуть продовжити заборону виїзду за кордон навіть після закінчення війни. Підставою для продовження заборони може стати оголошення надзвичайного стану в країні.

Так ось, як пояснив експерт, обмеження на виїзд за кордон тісно пов’язані з надзвичайним та військовим становищем у рамках чинного законодавства.

Читайте також:  Якщо це правда, то це ДНО! Прес-служба Індії в Україні повідомляє, що Степанов домовився про поставку 500 тисяч доз ′′ індійської ′′ вaкцuнu Cоvishield – Борислав Береза

“Зараз дуже складно зрозуміти, що буде у правовому полі після закінчення дії правового режиму військового стану”, – наголосив Юрчак.

Тому юрист вважає, що після закінчення військового стану українська влада може запровадити надзвичайний стан. У такому разі військовозобов’язані чоловіки не зможуть залишати межі України. Тобто заборона на виїзд буде продовжена.

Але якщо після війни в Україні скасують військовий стан і не запровадять надзвичайного – заборона на виїзд за кордон не буде актуальною.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: