facebook

Пошкодили внутрішні органи: 39-річна жінка померла після процедури ліпосакції

Майже місяць вона боролася за життя у лікарні.

Пише - джерело.

В Іспанії померла 39-річна Сара Гомес після того, як зробила косметичну процедуру ліпосакцію. Після неї жінку екстрено доправили до лікарні і прооперували, оскільки в неї були пошкоджені внутрішні органи.

Про це розповідає видання Olive Press.

Ліпосакцію Сарі зробили у приватній клініці 2 грудня, і вона обійшлася жінці у 5700 євро. Цього ж дня вона потрапила до медзакладу у важкому стані і провела там 29 днів, борючись за життя, але минулої суботи жінка померла.

©

Лікарі заявили родині Сари, що “все пройшло добре, але вона втратила багато рідини та крові”, і її потрібно стабілізувати. У лікарні, куди доправили пацієнтку заявили, що вона перебувала у гіповолемічному шоці. Це патологічний стан, зумовлений різким зменшенням об’єму циркулюючої крові внаслідок швидкої втрати води та електролітів.

Читайте також:  Благав, щоб не били, – наречена вбитого в Польщі українця розповіла подробиці його смерті

Процедура ліпоскульптури призвела до пошкодження у Сари нирок, печінки, товстої кишки, дванадцятипалої кишки та кишківника.

©

Адвокат сім’ї Сари Ігнасіо Мартінес звинуватив лікаря клініки у недбальстві і звернувся до суду, щоб на момент розслідування у нього вилучили паспорт, оскільки лікар є громадянином Чілі і може втекти за кордон.

Похорон Сари вже відбувся. У неї залишилися донька та маленький син.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: