facebook

Порушення умов договору: прикарпатці добилися повернення коштів від туристичних компаній

Прикарпатці продовжують надсилати скарги до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області щодо порушення умов договору при наданні туристичних послуг.

Зокрема, споживачі звернулися до туристичної компанії з вимогою про відмову від надання туристичних послуг та компенсації витрачених коштів. Втім їм відмовили в цьому, порушивши умови договору. При попередньому розгляді звернення, підприємець повернув кошти в сумі 51500 грн, повідомляє управління Держпродспоживслужби в області.

Пише - джерело.

В іншому випадку за подібним зверненням управління захисту споживачів здійснило позапланову перевірку туристичної компанії. Під час перевірки виявили порушення умов договору при поверненні коштів за неотримані туристичні послуги. Відтак людям повернули 17500 грн.

Читайте також:  Від “Олімпу” до “Воїнів світла”: як митець з Франківська створює мініатюри з глини

Загалом у вересні споживачам повернули понад 155 тис грн, а від початку року – 826 тис грн.

«Нагадуємо жителям Прикарпаття: якщо ваші права порушено – звертайтесь за захистом до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області (контактний тел. 0342-55-96-17), або до консультаційних центрів районних, міських управлінь, відділів (адреси та номери телефонів – за посиланням)», – йдеться у повідомленні.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: