facebook

Порошенко зробив заяву після походу до прокуратури

Народний депутат Петро Порошенко готовий у будь-який час приїхати до генерального прокурора Ірини Венедіктової для отримання підозри. Про це він написав у Twitter.

“Звертаюся до Ірини Венедіктової: якщо є будь-які підстави для підозри, не позбавляйте нас конституційних прав захисту. Захисту не Порошенка, а захисту верховенства права і демократії в Україні. Не повертайте Україну до часів Януковича! Наголошую, якщо є щось – пред’являйте!”, – заявив він.

Пише - джерело.

“Ми чекали пані генпрокурора близько 40 хвилин. Потім попросили відповісти на питання щодо відсутності у єдиному реєстрі справи про перешкоджання діяльності журналістів і депутатів та справи проти працівників ДБР щодо перевищення повноважень під час штурму музею”, – також розповів Порошенко.

Читайте також:  Івано-Франківськ – не «червона зона», – народна депутатка від Франківська звернулася до міністра охорони здоров’я

Він заявив, що готовий у будь-який час приїхати до Венедіктової. Заяви про те, що п’ятий президент нібито намагався захопити владу, назвав “переслідуванням опозиції”.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінаці

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: