facebook

Попередили про можливі затримки пенсій

“Укрпошта” попередила, що залишає за собою право переглядати графік роботи відділень у разі ризику для здоров’я працівників. Про це 12 березня повідомила пресслужба компанії.

Пише - джерело.

Усі відділення продовжать роботу у штатному режимі. При цьому при виникненні симптомів хвороби компанія залишає за собою право обмежувати роботу деяких відділень і надання ними фінансових або інших послуг, а відповідно, можливі затримки пенсій у тих відділеннях, які не працюватимуть. Компанія укомплектувала відділення респіраторними масками. У запасі має 100 000 масок, а також найближчим часом відділення забезпечать 11 000 дезінфекторів.

Читайте також:  Прикарпатців попереджають про небезпечних кліщів

“Компанія й надалі доставлятиме пенсії та грошові виплати мільйонам клієнтів, особливо пенсіонерам, які є найуразливішою категорією можливого інфікування коронавірусом. Вони також зможуть здійснювати комунальні платежі вдома, отримувати побутові товари і продукти першої необхідності, щоб не наражатися на ризик: не йти в магазини або в місця значного скупчення людей”, – йдеться в повідомленні.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: