facebook

Понад 95 тисяч прикарпатців отримали субсидію

Сьогодні, 11 листопада, в Івано-Франківську члени департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА провели брифінг.

Пише - джерело.

Як розповіла заступниця директора соціальної політики Галина Сеник, на Прикарпатті понад 95 тисяч людей отримали субсидію цього року. Що складає 21% від загальної чисельності домогосподарств в області.

“У нашій області налагоджена робота щодо призначення і виплати субсидій. Вони призначають за спрощеним порядком. Опалювальний період розпочався 16 жовтня і тому субсидія призначена на половину місяця. Все відбулося в автоматичному порядку“, – каже Сеник.

В листопаді субсидія буде призначена уже на весь місяць. Тим, кому субсидія вийшла нульовою за жовтень вона буде перерахована.

Читайте також:  Кількість загиблих від коронавірусу зростає

Також, 91 тисяча осіб отримає субсидію у готівковій формі. Вона виплачується через відділення банків або поштові відділення. Отримувати суми субсидій готівкою через банк можна на початку листопада за жовтень. І так через кожен місяць – за листопад в грудні, за грудень у січні. Через відділення пошти з 4 по 25 число.

Не мають права на субсидію, ті особи, які на початку року купили машину, земельну ділянку, житло вартість якої перевищує 50 тисяч гривень. Ті, чия квартира має більшу площу за 120 м² теж не можуть отримати субсидію. Або ж люди, які не офіційно влаштовані, або понад 60 днів перебували за кордоном.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: