facebook

Понад 240 поліцейських охоронятимуть спокій прикарпатців під час новорічних свят (ФОТО)

Ситуаційний центр обласного управління поліції розпочав свою роботу. 

Пише - джерело.

Поліцейські цілодобово здійснюють моніторинг соціальних мереж, забезпечують охорону публічної безпеки та порядку в місцях проведення масових заходів та проводять профілактичні бесіди із населенням задля недопущення будь-яких правопорушень, пише Фіртка з посиланням на обласне управління поліції.

Зокрема, до охорони публічного порядку в новорічну ніч залучено понад 240 поліцейських. Крім того, до патрулювань залучать працівників Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, Управління ДМС в Івано-Франківській області та представників громадських формувань.

“Масові заходи заплановані майже у всіх районних центрах області, очікується участь у них близько 11 тисяч громадян. Нагляд за дорожнім рухом на автошляхах області здійснюватимуть 30 груп реагування патрульної поліції. Також буде залучено дві вибухотехнічні групи в складі кінолога”, – коментують правоохоронці.

Поліція Івано-Франківщини закликає громадян бути взаємоввічливими, дотримуватися загальноприйнятих норм поведінки, правил безпеки дорожнього руху.

Читайте також:  На Прикарпатті жінка згоріла заживо у власному будинку

Зокрема, у випадках виявлення фактів правопорушень, чи ймовірності загроз безпеці громадян, невідкладно звертатися до поліції за номер «102».

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: