facebook

“Померли з різницею у кілька днів”: страшна подія обірвала життя молодої пари

3 липня став найстрашнім днем у житті Марини і Руслана. Саме в цей день в місті Дніпро відбулася жахлива автотроща за участю автомобілів BMW і Toyota. Зразу під час аварія загинула молода адвокатка Марина, її чоловіка та ще 5 осіб забрала швидка.

Пише - джерело.

Про це повідомляє “Це моя Україна“.

За попередньою інформацією від очевидців та патрульних, BMW на великій швидкості їхав по Набережній Перемоги у місті Дніпро зі сторони центру. У цей момент біля будинку №44 Toyota здійснювала розворот. Від удару BMW перекинувся на бік, врізався в стовп і загорівся.

В автомобілі Toyota знаходилася Марина та її чоловік Руслан. Марина загинула на місці ДТП, а от за життя її чоловіка Руслана медики боролися 3 дні, але на превеликий жаль його не врятували. Руслан помер у лікарні. Як повідомляється, чоловік перебував у комі 3-го ступеня. Його стан був критичний.

Читайте також:  Ранкова ДТП: у центрі Івано-Франківська зіткнулися дві автівки (фоторепортаж)

А от водій BMW, який врізався в авто загиблих Марини і Руслана вибив двері кабінету томографії, пошкодив меблі та втік з лікарні.

Знайомі та близькі висловилюють свої співчуття з приводу загибелі цієї молодої пари:

“Руслан пішов до Марусі …. Боровся, боровся але вирішив бути з молодою дружиною. Царство небесне Вам Гусейнова” – зазначає у своєму дописі Михайло Яценко.
“Маринка, люблю тебе дуже, прощай, малишка! Твій сміх і твій дзвінкий голосок завжди в моїй пам’яті! На жаль, Руслан – чоловік Марини сьогодні помер. Руся, спи спокойно. Спасибі вам за час разом, за поїздки, балачки про важливе, за Каппадокію” – пише Маргарита Воронежцева.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: