facebook

Полякова потрапила в скандал з Камалією, обізвавши її “здоровою з товстими ногами”

Оля Полякова на шоу “Маска” обговорювала фігуру героя і один з членів журі Дзідзьо запропонував кандидатуру Камалії. На що “суперблондинка” сказала, що цього не може бути, бо “Камалія – цицьката, здорова і з великими ногами”.

Пише - джерело.

Про це пише “ТСН”.

“Камалія? Та ну, вона здорова, цицьката зі здоровими ногами, товстими … Подивися на цю!” – дозволила собі висловлювання Полякова.

Камалія вирішила відреагувати на дивні заяви колеги по цеху.

У своєму офіційному коментарі Камалія зазначила, що її не цікавить чиясь думка. Для неї головне — який приклад артистка подає дітям і якою її бачить кохана людина.

“Для мене найважливіше — те, якою бачить мене мій коханий чоловік і який приклад я подаю власним дітям. Все інше мене не хвилює. Єдине що — я не очікувала, що доросла жінка і мати двох доньок може займатися буллінгом”, – зазначила Камалія.

Читайте також:  До чернівецьких дитячих садочків постачатимуть фальсифіковане масло з Прикарпаття (ФОТО)

Співачка Камалія відповіла на скандальну заяву Олі Полякової в шоу “Маска”, “Україна”, про те, що у неї “товсті ноги” і взагалі вона “вся здорова”.

Офіційну відповідь дала прес-служба проекту.

Ситуація, коли Оля Полякова, обговорюючи фігуру героя в шоу “Маска”, заявила, що вона точно не може належати Камалії, бо “Камалія – сисьската, величезна і з великими ногами”, отримала продовження.

Камалія вирішила відповісти українській співачці, підкресливши, що вислів Полякової її не зачепив, але вона не очікувала подібного буллінгу від дорослої жінки:

“Для мене найважливіше – те, якою бачить мене мій коханий чоловік і який приклад я подаю власним дітям. Все інше мене не хвилює. Єдине що – я не очікувала, що доросла жінка і мати двох доньок може займатися булінгом”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: