facebook

Поляка, який п’яним роз’їжджав Буковелем, оштрафували на 17 тисяч

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області визнав винним Славоміра Лукаша Лінек у керуванні транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Польський бізнесмен тепер має заплатити 17 тисяч гривень штрафу.

Пише - джерело.

13 травня близько 23 години патрульні у Поляниці зупинили Audi A7 Sportback. Водій, підприємець з Польщі Славомір Лукаш Лінек, керував транспортним засобом, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння.

Керманич погодився пройти огляд на стан сп’яніння, результат «Alcotest Drager» показав 2,21 % проміле. Поляка від керування Audi A7 Sportback відсторонили, передавши авто тверезому водієві. Після чого водія доставили у відділення поліції для оформлення відповідних адміністративних матеріалів.

“На відео зафіксовано, що працівники поліції спілкувались Славоміром Лукашем Лінеком польською мовою, а також разом із ним була присутня наречена, яка вказала, що є громадянкою України та також здійснювала переклад з української мови на польську”, – йдеться у постанові суду.

Читайте також:  “В Україні влітку відключатимуть електроенергію, українцям пора готуватися”: названо попередні графіки

На водія склали постанову про накладення адміністративного стягнення, та притягнули Славоміра Лукаша Лінек до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.122 КУпАП, з накладенням на нього штраф в розмірі 340,00 грн.

Також суд визнав Славоміра Лукаша Лінек винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП та наклав на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 гривень в дохід держави з позбавленням права керування транспортними засобами на 1 рік.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: