facebook

Польща змінює правила TAX FREE

1січня 2022 року відбудуться зміни до безподаткової системи, пов’язані зі змінами до Закону про податок на товари та послуги.

Пише - джерело.

Про це наш портал повідомив Себастьян Полянський, старший спеціаліст відділу обслуговування клієнтів та зовнішнього зв’язку Палати податкової адміністрації у Вроцлаві.

Зміна введе зобов’язання щодо електронного обігу документів у системі відшкодування ПДВ для подорожуючих, які не мають постійного місця проживання на території ЄС.

Польща стане наступною країною в ЄС, яка запровадить таке регулювання. Така ж система вже є у Франції, Італії, Іспанії, Австрії та Естонії. Тож це — важливий крок у впровадженні сучасних послуг Міністерством фінансів та Національною адміністрацією доходів, з урахуванням очікувань споживачів.

Читайте також:  Українським заробітчанам закриють в'їзд на роботу до Польщі

Нова система TAX FREE забезпечить продавцям швидкий та легкий доступ до даних про операції, здійснені в системі. Це також сприятиме розрахункам з мандрівниками та податковою адміністрацією. Для тих, хто подорожує, це, перш за все, коротший час процедур на кордоні та швидке повернення сплаченого ПДВ.

Внесені зміни торкнуться багатьох підприємців і вимагатимуть від них попередньо скорегувати свою діяльність.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: