facebook

Польща вирішила відгородитися від Калінінградської області РФ парканом і колючим дротом

У Польщі вирішили збудувати паркан на кордоні з Калінінградською областю Росії. Тимчасове укріплення планують зробити швидко.

Пише - джерело.

Польща вирішила відгородитися від Калінінградської області РФ парканом і колючим дротом

Про це повідомляє у Twitter міністерство оборони Польщі. Про рішення оголосив на пресконференції віцепрем’єр та міністр національної оборони Маріуш Блащак.

“Я вирішив ужити заходів, які підвищать безпеку на кордоні з Калінінградською областю. Ми почнемо будувати тимчасову дамбу, яка посилить охорону кордону”, – додав він.

Також міністр оборони уточнив, що у зв’язку з відкриттям рейсів із Близького Сходу та Північної Африки до Калінінграда вирішили вжити заходів щодо посилення безпеки на польському кордоні з Калінінградською областю, “запечатавши її”.

Читайте також:  У Росії чоловік з жінкою викрали літак і відразу ж на ньому розбилися: відео

“Буде залучено стільки солдатів, скільки необхідно. Ми не встановлюємо терміни, але будівництво буде недовгим”, – додав Блащак. За його словами, висота паркану становитиме 2,5 м. Планують встановити три ряди колючого дроту.

Як запевнив Блащак, на польській стороні також буде встановлено паркан для захисту від тварин: „Ми хочемо, щоб кордон був щільним. Ми використаємо досвід минулого року”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: