facebook

Польща дозволила пасажирам авіарейсів з України не проходити карантин

Польща дозволила пасажирам, які прилітають з українських аеропортів, не проходити чотирнадцятиденний карантин після приїзду до країни.

Пише - джерело.

“Пасажирів повітряних суден, які здійснюють міжнародний переліт до Польщі з аеропорту, розташованого на території України, звільнено від обов’язку перебування на карантині”, — повідомили у пресслужбі посольства України в Польщі.

Наразі до Польщі дозволено в’їжджати українцям, які є дітьми або перебувають під постійною опікою громадян Польщі, або одружені з ними, мають Карту поляка; мають право на постійне або тимчасове проживання на території країни, мають право на роботу на території країни тощо.

Окрім того, країна звільнила від карантину осіб, які здобувають освіту в Польщі, працівників дипломатичних і консульських установ, водіїв та членів екіпажу автомобільного, залізничного, літаків та судноплавних засобів.

  • Що відомо
    66% українців не планують відпустку влітку 2020 року, а більшість тих, хто планує, проведе її вдома або в іншому регіоні України.
  • З 1 липня Польща відновила повітряне сполучення з Україною. Зранку літаки Wizz Air вилетіли до Кракова, Варшави та Вроцлава.
  • Обмеження на поїздки громадян України до Європи залишається чинним, але є винятки.
  • Раніше Польща обмежила авіасполучення з низкою країн, через що в Україні скасували рейси.
  • З 15 червня Україна відновила міжнародне авіасполучення з країнами, які відкрили кордони для українських рейсів.
Читайте також:  Самоізоляцію українців перевірятимуть за допомогою мобільних операторів

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: