facebook

Поліцейські врятували чоловіка, що намагався стрибнути з 5-го поверху після сімейної сварки

Поліцейські охорони врятували життя потенційному самогубцю, який збирався вистрибнути з п’ятого поверху багатоверхівки у Франківську.

Близько опівночі поліцейські охорони отримали повідомлення по лінії 102 про спробу самогубства, що трапилась на вулиці Пулюя в Івано-Франківську.

Пише - джерело.

Прибувши на місце події, правоохоронці, не гаючи часу, піднялись на п’ятий поверх будинку, де у квартирі побачили молодого чоловіка, що вже був на зовнішній стороні балкона.

Тримаючись за перила, поводився неадекватно, виявляв намір стрибнути.

Поліцейські охорони намагалися заспокоїти відчайдуха, а у влучний момент схопили його і відтягнули на безпечну відстань. При огляді на тілі чоловіка виявили різані рани шиї та рук.

Читайте також:  Рятувальники допомогли туристичній групі з дітьми, які заблукали в Карпатах. ФОТО

Зі слів сусідів поліцейські дізналися, що з квартири було чути крики та биття посуду, а згодом чоловік виліз на балкон, щоб покінчити життя самогубством, але заплутався у шнурах для білизни.

Чоловіка затримали. Це місцевий житель 1998 року народження. На місце події правоохоронці викликали бригаду медичної допомоги, якій передали затриманого, та супроводили їх до обласної клінічної лікарні.

На цей час загрози для життя людини немає.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: